Een zonnig Bloemig toernooi

Zondagmiddag 12 maart is het vijfde “Bloemig” toernooi gespeeld op de tennisvelden van onze vereniging. Het was prachtig lente/tennisweer, 20 deelnemers en uitzonderlijk gezellig. De ontvangst was met koffie en koek. In twee ronden van 1 uur is er gespeeld op 5 velden. Tussendoor een drankje van de club en na de tweede ronde heerlijk gegeten. Dat voor slechts € 5, -!
De organisatie was in handen van Miep Cillessen en Jacqueline Kamps die gezorgd hadden voor een evenwichtige indeling van de wedstrijden. Uiteindelijk zijn drie dames gelijk geëindigd met 25 punten. Dat waren:
Annemarie Lutters uit Millingen, Engeline van Benthem uit Ooy en Ria Coenen van onze club. Om een winnaar te krijgen moesten de dames proberen om een tennisbal in een emmer ( op 3 m afstand) te slaan en toen dat niet lukte, te gooien. De winnares is geworden Annemarie en die is met de bloemen naar huis gegaan. Dank aan Peter Cillessen en Liza Kamps die voor de catering hebben gezorgd. In het najaar is er weer een Bloemig toernooi, maar waar en de datum is nog niet bekend.

Tom Weber