Zevenheuvelentoernooi

In de week van 18 t/m 24 juni 2018 vindt bij Tennisvereniging Groesbeek alweer het 43e ‘open’ Zevenheuvelentoernooi plaats. Alle KNLTB spelers (17+) zijn van harte welkom om mee te doen aan dit gezellige sportieve toernooi. Er kan gespeeld worden in diverse speelsterktes en in verschillende onderdelen. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol.

De deelnemers maken iedere dag kans op mooie prijzen bij de dagloterij en op zondag is er tijdens de prijsuitreiking de grote Marc Sport deelnemersloterij met sportieve prijzen.
De gehele toernooi week wordt de catering verzorgd door ‘Matje & Nick’. Dan kan men gelijk uit het werk naar de tennisbaan en is thuis in de keuken staan niet nodig. Op vrijdagavond wordt het swingen met de allround coverband ‘Hatseflats!’. Na enige tijd gaat de band die afgelopen jaar de feestavond heeft verzorgd (Pleqband) voor 1 keer weer in de basis formatie spelen met Martijn Joosten, Tom Gijsberts, Frank Vullings en Bart Vullings. Mis het niet.Gedurende de hele week is het natuurlijk mogelijk om de WK voetbal wedstrijden te bekijken.

Ook dit jaar zal het Zevenheuvelentoernooi onderdeel uitmaken van het Nijmegen Tennis Tournament. Een samenwerking met de open toernooien van TV Groesbeek, TV de Oorsprong, TV Rapiditas en LLTV Lent.
Meer informatie hierover op http://www.nijmegentennistournament.nl

open toernament