WINTERCOMPETITIE deel 2

Het eerste deel van de wintercompetitie zit er alweer op.

Mocht je nog niet alle partijen gespeeld hebben, dan kun je dit t/m 28 december doen, vergeet dan niet de standen aan mij door te mailen.

Het tweede deel van de wintercompetitie begint op dinsdag 10 januari en eindigt op dinsdag 28 maart 2017.

Als je al mee hebt gedaan aan het eerste deel en je wilt ook weer meedoen aan het tweede deel, dan hoef je je niet nogmaals op te geven.  Indien je verhinderingen hebt, moet je deze wel aan mij doorgeven.

Mocht je het eerste deel gemist hebben, dan kun je je natuurlijk altijd nog inschrijven voor het tweede deel.
Dit kan t/m 6 januari 2017. Stuur mij een mailtje met je naam, de speelsterkte en de naam van je partner, indien aanwezig (en ook de speelsterkte).

Het is nu ook mogelijk om je als mix team op te geven. Het kan wel zijn dat de tegenpartij een dames dubbel of heren dubbel is. Dit is afhankelijk van het aantal mix teams dat zich opgeeft en de sterkte van de deelnemers. Wellicht is dit voor de ‘beginnende’ tennissers een leuke optie?

Een sportieve groet van

Isabel Verwiel
e-mail: i.h.verwiel@live.nl

LET OP!

Op donderdag 29 december is er een feestavond! Je kunt vooraf komen tennissen of later aanschuiven voor een borrel.
Tijdens deze avond worden de kampioenen van de wintercompetitie (1e deel) en de kampioenen van de najaarscompetitie gehuldigd.

Stuur een mail naar Robert-Jan: technischecommissie@tvgroesbeek als je hier aan mee wilt doen. (o.v.v. naam en speelsterkte).