Vrijwilligersavond 23 november

Beste vrijwilliger,  

(Mocht je dit niet zijn, dan is dit bericht niet voor jou bestemd. Maar heb je na het lezen toch het gevoel gekregen hebben ook eens zo’n feestavond te willen meemaken, geef je dan op als vrijwilliger en ben je er de volgende keer wel bij!) 

Voor vrijdagavond 23 november aanstaande aanvang 20.00 uur nodigen wij jou en je partner uit,in ons clubgebouw aan de Cranenburgsestraat 23a, om een avond geheel op onze kosten naar ons spetterende Vrijwilligersfeest te komen.

Een avond Muzikaal omlijst en aangevuld met een quiz o.l.v. een wel heel bekende Quizmaster compleet met een buffet en gratis hapjes en drankjes. Wij (het bestuur) willen jullie hiermee bedanken voor jullie inzet en bijdrage om de vereniging in stand te houden, door de daarbij behorende (niet altijd even leuke) klusjes met ons op te knappen. Of het nu gaat om het bijhouden van het groen, het opzetten van een toernooi, het verkopen van loten langs de deuren, het werven van fondsen voor de aanschaf van b.v. een AED of meubilair, het restylen van de kantine of het terras, het sneeuw vrijmaken van de banen, het begeleiden van jeugdteams, het organiseren van activiteiten, het schilderen van de banken, het schoonmaken of het tappen van een biertje etc. etc. wij zijn je er zeer dankbaar voor. 

Dus geef via deze link Ja, natuurlijk kom ik op of je komt en wie je meeneemt, want dan kunnen we hier rekening houden in verband met de catering. 

Wij willen graag voor 10 november weten of je op deze avond aanwezig bent.  

Met vriendelijke groet, 
Paul Kuperus Secretaris 
Cranenburgsestraat 23a
6561 AM GROESBEEK
www.tvgroesbeek.nl