Vrijwilligers

De vereniging, dat zijn we samen! Bijna alles wat er gebeurt, wordt gedaan door leden van de vereniging, door vrijwilligers! De organisatie van activiteiten, het runnen van de club en de kantine, het organiseren van de competitie, van alles en nog wat! En iedereen draagt zijn steentje bij. Vrijwilligerswerk is ook leuk! Je doet iets met en voor elkaar en dat is gezellig. Het geeft je contacten, waardering! De een doet iets meer, de ander iets minder, da’ s helemaal niet erg, het is logisch want niet iedereen heeft evenveel tijd! En er kan ook een periode zijn dat je even helemaal geen tijd hebt! Dat komt dan wel een andere keer, toch?

Wilt u ook uw steentje bijdragen? 
Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@tvgroesbeek.nl .

Voor senioren is het mogelijk om € 20,- korting te krijgen op het lidmaatschap voor het daarop volgende jaar! U dient zich aan te melden voor een dagdeel (4 uur) vrijwilligers werk per jaar (tussen 1 januari en 31 december). U kunt zich per e-mail opgeven: info@tvgroesbeek.nl


Vacatures:

Park onderhoud

Bent u graag buiten en lekker bezig?
Dan is dit de ideale functie. Samen met Frans, Theo & Cor draagt u zorg voor de groenvoorziening en klein onderhoud op en rondom het tennispark & midgetgolfbaan. Natuurlijk hoort een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie ook tot de werkzaamheden!
U bent van harte welkom om iedere laatste woensdag of vrijdag van de maand te komen helpen tussen 9.00 – 12.00 uur (lichte werkzaamheden).

Ledenadministratie

Zet u graag alles op een rijtje?? 
Dan bent u de geschikte persoon voor het bijhouden van de ledenadministratie. Momenteel wordt dit door de penningmeester Stef van Rijn gedaan, maar het zou prettig zijn als het gedeelte van de ledenadministratie kan worden overgenomen.

Barmedewerkers

Bent u graag gastheer of gastvrouw?
U voorziet de bezoekers van een drankje of een snack, u maakt de mensen wegwijs in het midgetgolf, u kunt informatie verstrekken over de tennisvereniging en u vindt het niet erg om lichte schoonmaak werkzaamheden te verrichten. Zowel voor de avond als voor de dagdiensten wordt er dringend hulp gezocht. Hier staat een kleine financiële vergoeding tegenover.

Technische commissie

Houdt u van organiseren?
Deze commissie ( momenteel bestaat deze uit 1 persoon, Robert-Jan Hendriks) zoekt versterking voor het instant houden van diverse toernooitjes binnen de vereniging. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de traditionele Kèlsmasters, de wintercompetitie en de clubkampioenschappen. U kunt zich richten op 1 of meerdere activiteiten.

Jeugd commissie

U wilt af en toe eens meehelpen, het maakt niet uit wat?
Wij zoeken mensen die tijdens activiteiten, zoals jeugdtoernooien of promotie op scholen, willen bijspringen ter ondersteuning van de        jeugdcommissie. De tijden en dagen zijn erg wisselend en gaan altijd in overleg.

Bestuursleden

Bent u op zoek naar:
– Een nieuwe uitdaging?
– Zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
– En bent u innovatief;
Dan is deze bestuursfunctie wat voor u!

Sponsor commissie

Bent u iemand die van een uitdaging houdt?
Dan bent u de ideale persoon voor het werven van fondsen en het binnen halen en binnen houden van sponsoren.