Veranderingen Competitie jeugd

Bij Tennisvereniging Groesbeek zijn er jaarlijks diverse jeugdteams actief tijdens de competitie. Hier is een ‘competitie leider’ voor nodig: een aanspreekpunt voor de competitie jeugd, voor het inventariseren van de deelnemers en het aanmelden van de teams.

Momenteel is er GEEN competitie leider. Er is al een aantal keer een oproep gedaan, maar heeft NIEMAND op gereageerd.

Dit betekent dat de jeugd van Tennisvereniging Groesbeek GEEN voorjaarscompetitie 2019 kan spelen!

Tenzij er toch iemand is die deze taak op zich wilt nemen. Dit kunnen ook 2 mensen zijn. Wil je meer informatie over de taken? Neem dan contact op met Marije Kroonenburg (jeugdcommissie@tvgroesbeek.nl). Of klik hier voor meer informatie over de competitie.

Nieuwe naam voor competitie jeugd:

Uit onderzoek is gebleken dat de naam World Tour verwarrend was voor ouders en dat kinderen de associatie met de proftoernooien niet begrepen. Dus heeft de KNLTB gekozen voor een nieuwe naam die logisch in de serie past. In de Kia Tenniskids Competitie wordt de Rode en Oranje competitie opgevolgd door de Groene competitie.

Ook voor de oudere jeugd is het een en ander veranderd. Zo is de benaming van de Gele jeugd t/m 17 jaar gewijzigd in Junioren. Kinderen stromen dus vanuit Tenniskids straks door naar Junioren, zowel in competitie als in toernooien.

Rode competitie: voor jeugdleden van 6 t/m 9 jaar.
Oranje competitie: voor jeugdleden van 8 t/m 11 jaar.
Groene competitie: voor jeugdleden van 10 t/m 12 jaar.
Junioren competitie: voor jeugdleden t/m 17 jaar.