Afhangbord & MijnKNLTB.nl

Afhangbord

De tennisvereniging werkt met het KNLTB afhangbord. Iedere speler kan hier met zijn ledenpas een baan afhangen. Het is ook mogelijk om online te kijken hoe de baanbezetting is. U dient hiervoor in te loggen op www.afhangbord.nl.
Kijk hier voor de actuele baanbezetting.

MijnKNLTB.nl

Tennissers vinden op mijnKNLTB.nl allerlei nuttige informatie, waaronder hun actuele rating, spelersprofiel en verenigingsinformatie. Ook is het mogelijk om je via mijnKNLTB.nl in te schrijven voor toernooien, ranglijsten op te vragen en de tussenstand in jouw competitiepoule te raadplegen. U dient zich hiervoor aan te melden op : https://mijnknltb.toernooi.nl/association/signup

Toernooi.nl

Voor het inschrijven van toernooien wordt er vaak gewerkt met www.toernooi.nl. U dient zich hiervoor aan te melden op de website. Dit gaat d.m.v. een zelf te bedenken gebruikersnaam en een wachtwoord. Via toernooi.nl kunt u zich inschrijven voor diverse toernooien. U kunt ook zoeken naar toernooien in een bepaalde omgeving. Sinds 2018 is het verplicht om eerst aan te melden bij de mijnKNLTB.

de gezelligste club van Groesbeek!