Tijd wijziging Halloween

Hallo kinderen en ouders,

Op zaterdag 29 oktober is het HallOween toernooi / spOOktocht  bij Tennisvereniging Groesbeek. Het is nog mogelijk om je hiervoor op te geven.  Dit kan nog tot 20 oktober.

De jeugdcommissie heeft besloten om de tijden iets te veranderen, zodat het ook echt donker is tijdens de speurtocht. We willen het echter niet te laat maken voor de jongere kinderen.

Aanvangstijd
Etenstijd
Spooktocht
Einde
16.30 uur
18.00 uur
18.30 uur
19.45 / 20.00 uur

Voor de tennissende kinderen is er een heerlijke maaltijd van afgehakte vingers met frietjes en uilen ogen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Voor ouders en broertjes/ zusjes is het mogelijk om dit zelfde menu te nuttigen, tegen een kleine vergoeding van € 3,50 p.p. of een heerlijke kop pompoensoep (gemaakt door restaurant De Spil) met een pompoenpitten bolletje (van bakkerij Oomen) voor € 2,75.

Indien u hier gebruik van wilt maken, zouden wij het op prijs stellen als we dit van tevoren weten zodat de keuken rekening kan houden met de inkopen. Geef uw naam met bestelling en het desbetreffende aantal door via: jeugdcommissie@tvgroesbeek.nl  Graag voor 22 oktober a.s..

Na deze heerlijke maaltijd gaat de spooktocht beginnen.
De kinderen worden in groepjes verdeeld en lopen dus niet alleen in het donker over het park. De spooktocht vindt alleen plaats op het park van de Tennisvereniging. Het zou fijn zijn als er eventueel 1 ouder per groepje beschikbaar is om mee te lopen. Mochten de kinderen dit willen.

De overige ouders zijn van harte welkom in de kantine. Dit om het enigszins spannend te houden voor de kinderen. Even ter info: er zullen geen ‘killer’ clowns rondlopen.

Na afloop gaan de lichten weer aan en zullen diegene die bij de opdrachten buiten stonden, hun ware gezicht weer laten zien. Zodat iedereen weer rustig kan slapen….

Indien u thuis nog een leuke Halloween outfit heeft, zouden wij deze graag willen lenen.  Of misschien vindt u het zelf wel leuk om bij een opdracht te staan. Laat het ons dan even weten. We hebben inmiddels al aardig wat hulp, maar het is altijd handig om wat extra hulp achter de hand te houden. Neem even contact op met Marije Kroonenburg 06-49704189.

We gaan er een gezellige avond van maken!

Een spookachtige groet,
De Jeugdcommissie