Sportdag voor basisscholen

Beste tennisleden,

Op vrijdag 24 april is er een sportdag voor de basisscholen uit Groesbeek: de Koningsspelen. Dit wordt georganiseerd door de gemeente Groesbeek i.s.m. het sportteam van SWG. Er zijn diverse sportverenigingen benaderd met de vraag of ze sport clinics willen geven. De tennisvereniging heeft zich hiervoor opgegeven.

De dag ziet er als volgt uit:  in groepen van ca 20 kinderen worden er roulerend een aantal sport clinics gevolgd. Bij iedere groep kinderen is voldoende ouder/leerkracht begeleiding aanwezig. Ze zijn in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

De officiële start is om 9 uur op het terrein van De Treffers. Om 14 uur is de sportdag afgelopen. Het opbouwen kan al eerder plaatsvinden.

Iedere vereniging krijgt een bepaald gedeelte van het veld. De tennisvereniging heeft een stuk op het kunstgras veld. De bedoeling is dat er mini tennislessen worden gegeven. De tennisvereniging beschikt over kleine tennis netten die overal kunnen worden neergezet. En natuurlijk tennisballen. Via de KNLTB worden er tennisrackets geregeld.

Hans Bokern zal de clinics begeleiden, maar zoekt nog versterking.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken?

Neem dan contact op met Hans Bokern.

Telefoon: 06-25123078 of per e-mail h.bokern@upcmail.nl

Het is natuurlijk een mooie gelegenheid om de jeugd te laten kennismaken met de tennisvereniging. Want nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom!