Toernooien in de regio- senioren

In 2017 organiseerde TV Bergen, na vele jaren, weer een open toernooi: het Krebbers Advies Open.
Met zo’n zeventig deelnemers waren wij niet ontevreden, gezien de concurrentie van toernooien in Sambeek, Sint Anthonis en Ysselsteyn.
Dit jaar hebben we ons toernooi 1 week naar voren kunnen schuiven.
Het Krebbers Advies Open 2018 vindt plaats in week 23, van 4 t/m 10 juni.
 
Zet het alvast in je agenda. We gaan spelen in de eerste week na de voorjaarscompetitie. Hopelijk zien we elkaar op ons toernooi.
Met sportieve groet, mede namens de toernooicommissie,
TV Bergen

U kunt zich al weer inschrijven voor de Wiekslag Open editie 2018 van 10 tm 17 juni 2018. Na de succesvolle editie (met stralend mooi weer) in 2017, hebben wij er ontzettend veel zin om er ook in 2018 weer een mooi toernooi met en spetterend programma van te maken (met nog meer inschrijvingen!!).

De toernooicommissie is uitgebreid met nieuw bloed, waarmee we inzetten op opnieuw een spetterend toernooi.

Joris Peijs, Rob Smit en Ernst Evers hebben zich laten verleiden om er ook in 2018 een succes van te maken.Drie van onze commissie hebben daarvoor zelfs de KNLTB cursus Vereniging Toernooileider gevolgd.

Dat moet toch een garantie zijn voor een soepel toernooi!

Als vanouds zetten we in op een gezellig toernooi voor alle niveaus in de enkel, dubbel en mix.  Vanzelfsprekend vinden we het daarbij een uitdaging om ervoor te zorgen dat het publiek ook aan zijn trekken komt met spektakel op de hogere spelniveaus.
 

de gezelligste club van Groesbeek!