Toernooien in de regio- senioren

In 2017 organiseerde TV Bergen, na vele jaren, weer een open toernooi: het Krebbers Advies Open.
Met zo’n zeventig deelnemers waren wij niet ontevreden, gezien de concurrentie van toernooien in Sambeek, Sint Anthonis en Ysselsteyn.
Dit jaar hebben we ons toernooi 1 week naar voren kunnen schuiven.
Het Krebbers Advies Open 2018 vindt plaats in week 23, van 4 t/m 10 juni.
 
Zet het alvast in je agenda. We gaan spelen in de eerste week na de voorjaarscompetitie. Hopelijk zien we elkaar op ons toernooi.
Met sportieve groet, mede namens de toernooicommissie,
TV Bergen


LTVO Overasselt
Open Senior 50+
eendags dubbeltoernooi
op 21 en 28 maart 2018

Na de vorige succes volle 50 plus ééndags-dubbeltoernooien organiseert LTVO op woensdag 21 en 28 maart 2018 op nieuw twee 50+toernooi. De formule van dit toernooi houdt in: een open gezelligheidstoernooi voor KNLTB leden gedurende één dag op het tennispark van LTVO. Onze club is de organiserende vereniging en nodigt KNLTB leden uit die 50 jaar zijn of worden dit jaar om in te schrijven. Er wordt gespeeld met vaste partners. U kunt zich ook individueel opgeven. In dat geval zal de wedstrijdleiding bemiddelen bij het zo mogelijk vinden van een partner. Er wordt gespeeld in de sterkten 6/7, 7, 8/9, in de categorieën HD, DD en GD 50+. De wedstrijden duren ongeveer 40 minuten. Er wordt doorgeteld in games.

De eerste rondes beginnen ’s morgens om 9.00 uur vanaf 8.30 uur is de kantine open. Afhankelijk van de deelname kan deze tijd mogelijk veranderen. Tussen de middag verzorgt LTVO een lunch voor alle deelnemers.
De inschrijvingskosten bedragen €8,50. Deelname staat open in maximaal 1 categorie. Verhinderingen zijn niet toegestaan. De wedstrijdleiding kan afhankelijk van deelname spelcategorieën en sterkten samenvoegen. De inschrijving sluit voor het toernooi van 21 maart op 12 maart en het toernooi van 28 maart op 19 maart. Inschrijven bij voorkeur via internetsite www.toernooi.nl of via deze 2 links toernooi 21 maart 2018 of toernooi 28 maart 2018
Via onze website www.ltvo.nl of mail 50plustoernooi@ltvo.nl

De wedstrijdleiding is in handen van Astrid Hoogveld, Marijke Schoenmakers, Wilma van de Bom en Wouter Hulstijn.


 

de gezelligste club van Groesbeek!