Open dubbel toernooi

Het Open Dubbel toernooi wordt in februari gespeeld en is een super gezellig en sportief wintertoernooi.

open dubbel

Hallo Tennisvrienden,

Zin om in februari weer een gezellig en sportief toernooi te tennissen? Dat komt goed uit!Tennisvereniging Groesbeek organiseert namelijk vanaf 10 tot en met 19 februari het:

3e Regionale Dubbeltoernooi Groesbeek

Onder het mom van beter vroeg dan nooit gaan we dit jaar al bijtijds van start met de 3de editie van ons Regionale Dubbeltoernooi in de prachtige Groesbeekse heuvels. Dit jaar loopt u echter wel de kans verplicht sneeuwkettingen bij u te hebben, maar laten we hopen ze niet nodig te hebben. In de eerste 2 edities zijn de weergoden ons nog goed gezind geweest en aangezien 3 keer scheepsrecht is zullen ze ons dit jaar vast ook wel ontzien.

Omdat Carnaval zo laat valt dit jaar is besloten het toernooi voor Carnaval te houden. Zo blijven we ook uit de planning van andere toernooien in de buurt. Voordeel hiervan is dat we fijn wat conditie kunnen opbouwen om de polonaise en het hossen langer vol te kunnen houden. Daarbij helpt een betere fysieke gesteldheid ook bij het beter verdragen van de enorme hoeveelheden alcohol die worden genuttigd. Alle reden dus om weer een lekker potje te tennissen.

Binnenkort hebben we ook weer de zogenoemde “blue Monday”, dit is precies zo’n moment waarop je zit te peinzen dat alle leuke dingen nog zo ver weg zijn. Nou duidelijk toch, als je je hebt ingeschreven voor het toernooi is de eerst volgende leuke happening best lekker dichtbij. Het team heeft in ieder geval geen tijd te verliezen en te peinzen, aangezien er nog een boel te doen staat en het toernooi al lekker vroeg begint. Wij hebben er zin en hopelijk jullie ook.

Denk niet na en schrijf je in via de onderstaande link:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2C427123-6D12-4DB6-860B-57C34740F22C

We zien je snel op ons tennispark, waar we er weer een enorm tennisfeest van gaan maken!

De toernooicommissie:
Patrick, Berry, Frank, Rodney,
Koen, Liza, Jacqueline