Rabobank clubkas campagne 2018

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. In 2018 is dit € 100.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Hierbij verzoeken wij tennisleden die een rekening hebben bij de Rabobank om hun stem uit te brengen! Dit is een kleine moeite en iedere stem levert geld op voor de vereniging.

Als je klant van de Rabobank bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt t/m 31 maart lid worden via deze link: Word lid van Rabobank van Nijmegen


Wie kunnen er stemmen?

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Hiervoor ontvangen zij op dinsdag 15 mei per post een unieke stemcode. Tussen 15 en 30 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

Lidmaatschap

Om in mei een stem uit te kunnen brengen op een favoriete club moet een klant voor 1 april lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het lidmaatschap kan hieronder worden aangevraagd.

Meer info over het lidmaatschap

Word lid van Rabobank van Nijmegen