PLEQ band LIVE bij Tennisvereniging Groesbeek!

Het Zevenheuvelen toernooi gaat bijna beginnen. Vandaag (vrijdag) is er al hard achter de schermen gewerkt: de toernooi leiding heeft een wedstrijdschema gemaakt, de banen zijn van een nieuwe zandlaag voorzien, de catering draait overuren in de keuken en ook aan het uiterlijk van de kantine is gedacht. De weersvooruitzichten zijn prima; kortom, het toernooi kan bijna beginnen.

Iedere dag is er rond 21.30 uur een dagdeelnemers loterij
Vanaf 17.00 is de catering bemand en kunnen er overheerlijke maaltijden besteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een tongfilet, kipsaté of spareribs, gehaktbal uit jus, een pistoletje met huisgemaakte tonijnsalade, een courgettesoep met spekjes, wafels met chocolade aardbeien en warme kersen en nog heel veel meer! Boodschappen doen is de komende week niet nodig….

Op vrijdag 23 juni barst rond 21 uur de feestavond  los met een optreden van Pleqband! Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de finale dag is het mogelijk om je rond 12.30 uur helemaal rijk te serveren  en na de laatste finale is natuurlijk de prijsuitreiking met de inmiddels bekende deelnemersloterij met mooie prijzen!