Padel

Tennisvereniging Groesbeek krijgt 2 padelbanen! Als alles volgens planning verloopt, zullen de padelbanen rond maart 2023 klaar zijn. Het bestuur is nog in overleg over de mogelijkheden van het padel lidmaatschap. Via deze pagina kunt u de werkzaamheden volgen.

Begin december 2022: Eindelijk is het zover. We gaan starten met de aanleg van twee padelbanen op ons tennispark. De padelbanen komen op de plek waar nu de voorste midgetgolfbanen, vanuit het clubhuis gezien, liggen. Tennisvereniging Groesbeek heeft van de gemeente Berg & Dal toestemming gekregen om te starten met de aanleg. Er zijn enkele bezwaren ingediend en deze worden in januari nog besproken, maar we hebben op dit moment een vergunning om te bouwen. Binnenkort wordt er begonnen met het verwijderen van de midgetgolfbanen en het groen , de resterende grond wordt dan geëgaliseerd , dan wordt daarop het speciale zandpakket aangebracht en de betonnen vloer aangebracht. Het streven is dat in maart de twee padelbanen in gebruik kunnen worden genomen. Tijdens de bouw worden er rijplaten op de oprit bij de poort gelegd. 

Voorzichtigheid geboden:  De rijplaten kunnen door bijvoorbeeld regen glad zijn en het is verstandig de ruimte tussen beide rijplaatbanen te gebruiken om naar boven te fietsen of te lopen.

Een mooie uitbreiding van het aanbod van onze tennisvereniging, waarnaast tennis straks ook padel gespeeld kan worden. Overigens kan er in de toekomst op de resterende midgetgolfbanen ook recreatief nog gespeeld worden. Het bestuur is bezig om de contributie voor tennis, padel of tennis inclusief padel te bepalen. Uitgangspunt is dat clubleden voorrang hebben bij het boeken van padelbanen.

December 2022: De 1e midgetgolfbanen en het groen is verwijderd, de grond is geëgaliseerd en er is een tijdelijke ingang gemaakt.