Openingstijden kantine

Hierbij de nieuwe openingstijden voor de maanden juli en augustus:
Maandag, dinsdag, donderdag van 11.00 tot 23,00 uur.
Woensdag van 18.00 tot 23.00 uur (dit is al per 23 juni).
Vrijdag, zaterdag, zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Dankzij de bereidwilligheid van de huidige barmedewerkers (vooral Betty) is de planning voor de maanden juli en augustus rond. Woensdag overdag open is (wegens tekort aan barpersoneel) helaas niet haalbaar.

Beste leden van onze tennisvereniging,

Sinds jaar en dag werken wij tot tevredenheid met een vaste groep bardienstmedewerkers, gesplitst in een dag- en avonddienst. Sommigen van hen draaien al meer dan 10 jaar mee en dat is een pluim waard. Dit seizoen heeft helaas een aantal van deze medewerkers te kennen gegeven niet langer bardienst te willen draaien om vaak begrijpelijke redenen. Hierdoor is er een onderbezetting ontstaan bij beide diensten en dit houdt in dat we noodgedwongen de woensdagen overdag en enkele avonden zullen moeten sluiten.

Dat is niet alleen vervelend voor de leden, maar dat houdt ook in dat onze inkomsten uit de kantine zullen teruglopen terwijl onze kosten blijven doorlopen. De druk op bardienstmedewerkers om de diensten rond te krijgen is te groot. Jullie hulp is noodzakelijk.

Wij doen daarom een dringend verzoek aan iedereen om zich aan te melden als bardienstmedewerker al was het maar voor een of twee maal per maand. De dagdienst loopt maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag/zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Eventueel kan een dagdienst gesplitst worden in van 11.00 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 18.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag dan tot 17 uur. De avonddiensten lopen van maandag t/m donderdag van 18.00 tot 23.00 uur.

Leuke bijkomstigheid is dat je een vergoeding krijgt van €25,- voor een dagdienst en €20,- voor een avonddienst. Bovendien krijg je een jaarlijkse korting van €20,- op de contributie.

Als je de vereniging een goed hart toedraagt en wat tijd over hebt,  meld je dan via de mail aan bij het bestuur(info@tvgroesbeek.nl) of bij Peter Cillessen (barcommissie@tvgroesbeek.nl).