Opening tennismuur & tennisclinic jeugd

Zaterdag 3 september was er voor de jeugdleden (met ouders) een tennisclinic Deze clinic werd verzorgd door trainer Jeroen van Maximum Tennis. Na een gezamenlijke warming up, ging ieder jeugdlid met zijn of haar ouder aan de slag op de tennisbaan. Er waren verschillende oefeningen bedacht die ieder tweetal samen kon uitvoeren. Wat voor de jeugd soms een makkie was, bleek voor de ouders nog een uitdaging te zijn!
Na de gezellige tennisclinic werd het tijd om de tennismuur officieel te openen. Schilder Rob Aalders was hierbij aanwezig en werd hartelijk bedankt voor zijn creatieve bijdrage aan het ‘pimpen’ van de tennismuur. Met dank aan Hagemans Verf Groesbeek.
Afsluitend was er voor iedereen koffie met appeltaart en voor de jeugd een blikje drinken met een broodje knakworst. Er is tevens een beroep gedaan op de aanwezige ouders om een actieve bijdrage te leveren aan de jeugdcommissie. Dit vanwege het feit dat Marije Kroonenburg hiermee gaat stoppen.

Mochten er ouders of andere leden van de tennisvereniging het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de jeugdcommissie; stuur dan een mailtje naar Frans Geurts. voorzitter@tvgroesbeek.nl
Wil je meer weten over de inhoud van de werkzaamheden bij de jeugdcommissie, neem dan contact op met Marije Kroonenburg jeugdcommissie@tvgroesbeek.nl

Kijk voor foto’s op: https://myalbum.com/album/Xs6832NxMzbjuh

Wist je dat ALLE leden van Tennisvereniging Groesbeek altijd iemand mogen meenemen om te tennissen op de minibaan? Je moet alleen zelf zorgen voor een racket en ballen. Je mag op de minibaan gratis tennissen met je buurjongen of buurmeisje, je beste vriend of vriendin, maar ook met je ouders of misschien wel opa of oma! Het maakt dus niet uit. Het belangrijkste is dat jij lid bent van de tennisvereniging.