Nog even onder de aandacht gebracht!

De voorzitter Tom Weber, heeft het tijdens de algemene ledenvergadering al naar voren gebracht: de Tennisvereniging zoekt vrijwilligers.

De vereniging, dat zijn we samen! Bijna alles wat er gebeurt, wordt gedaan door leden van de vereniging, door vrijwilligers! De organisatie van activiteiten, het runnen van de club en de kantine, het organiseren van de competitie, van alles en nog wat! Vrijwilligerswerk is ook leuk! Je doet iets met en voor elkaar en dat is gezellig. Het geeft je contacten, waardering! De één doet iets meer, de ander iets minder, dat is helemaal niet erg, het is logisch want niet iedereen heeft evenveel tijd! En er kan ook een periode zijn dat je even helemaal geen tijd hebt! Dat komt dan wel een andere keer, toch?

Bij diverse tennisverenigingen is men verplicht om 1 of meerdere keren per jaar iets voor de vereniging te doen. Er zijn ook verenigingen die de contributie verhogen voor diegene die geen bijdrage levert. Bij Tennisvereniging Groesbeek is dit (nog) niet het geval.  Dit kan alleen zo blijven met uw hulp.

Wilt u ook uw steentje bijdragen?  Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@tvgroesbeek.nl

Voor de volgende ‘vacatures’ zijn wij nog op zoek:

Park onderhoud
Bent u graag buiten en lekker bezig?
Dan is dit de ideale functie. Samen met Cor en Theo draagt u zorg voor de groenvoorziening en klein onderhoud op en rondom het tennispark & midgetgolfbaan. Natuurlijk hoort een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie ook tot de werkzaamheden!

Leden administratie
Zet u graag alles op een rijtje??
Dan bent u de geschikte persoon voor het bijhouden van de ledenadministratie. Momenteel wordt dit door de penningmeester Stef van Rijn gedaan, maar het zou prettig zijn als het gedeelte van de leden administratie kan worden overgenomen.

Sponsor commissie
Bent u iemand die van een uitdaging houdt?
Dan bent u de ideale persoon voor het werven van fondsen en het binnen halen en binnen houden van sponsoren.

Barmedewerkers
Bent u graag gastheer of gastvrouw?
U voorziet de bezoekers van een drankje of een snack, u maakt de mensen wegwijs in het midgetgolf, u kunt informatie verstrekken over de tennisvereniging en u vindt het niet erg om lichte schoonmaak werkzaamheden te verrichten. Zowel voor de avond als voor de dagdiensten wordt er dringend hulp gezocht. Hier staat een kleine financiële vergoeding tegenover.

Technische commissie
Houdt u van organiseren?
Deze commissie ( momenteel bestaat deze uit 1 persoon, Robert-Jan Hendriks) zoekt versterking voor het instant houden van diverse toernooitjes binnen de vereniging. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de traditionele Kèlsmasters,  de wintercompetitie  en de clubkampioenschappen. U kunt zich richten op 1 of meerdere activiteiten.

Incidentele hulp
U wilt af en toe eens meehelpen, het maakt niet uit wat?
Wij zoeken mensen die tijdens activiteiten, zoals jeugdtoernooien of promotie op scholen, willen bijspringen ter ondersteuning van de        jeugdcommissie. De tijden en dagen zijn erg wisselend en gaan altijd in overleg.

Bestuursleden
Bent u op zoek naar:
– Een nieuwe uitdaging?
– Zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
– En bent u innovatief;
Dan is deze bestuursfunctie wat voor u!