Nieuws van de Grote Club Actie

De trekking van de Grote Clubactie heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden. Tennisvereniging Groesbeek had 100 loten gekocht om te verkopen. Alle loten zijn verkocht!! 80 % van de opbrengst was voor de vereniging, dat betekent dat we € 240,- hebben verdiend. Dit reserveren we voor het opknappen van de oefenkooi, inclusief het aanleggen van een rood tennisveld.

Aan het verkopen van de loten hadden we een prijs voor de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht, verbonden. De winnaar van de 2e prijs is Pascale Krommenhoek. Zij heeft 13 loten verkocht! De winnaar voor de 1e prijs is Zara Krommenhoek. Zij heeft 17 loten verkocht! Dames, heel erg bedankt voor jullie inzet voor de vereniging. Jullie krijgen allebei een consumptiekaart voor 10 consumpties in de kantine!

En nu: alle kopers van een lot! bedankt voor het meedoen aan deze actie en kijk gauw op clubactie.nl om te checken of je in de prijzen bent gevallen. We zijn benieuwd! Wil je het even laten weten als je een prijs hebt gewonnen?

Volgend jaar doen we weer mee!!!