Kom ook naar tennisfeestje op Open Dag (8 september)!

Feest bij onze tennisclub. De nieuwe banen mogen er dan al een paar weken prachtig bijliggen. En menigeen mag er na de welverdiende zomervakantie al een balletje op geslagen hebben. Toch organiseert TV Groesbeek op zondag 8 september een bijzondere Open Dag. Een dag met een officieel tintje, want sportwethouder Annelies Visser neemt de banen die middag om 14.00 uur officieel in gebruik.

Deze zomer lag het tennisgebeuren gedurende vier weken stil om de banen van een nieuwe kunstgrasmat te voorzien en de gaashekken te vernieuwen, terwijl ook een nieuwe minibaan voor kinderen werd aangelegd. Een investering van ongeveer 150.000 euro. Door een substantiële bijdrage van de gemeente Berg en Dal kon de renovatie worden uitgevoerd.

Deze Open Dag is een ideale gelegenheid om je als verenigingslid één te voelen met andere leden. En om nog veel meer mensen uit Groesbeek en omgeving enthousiast te krijgen te gaan tennissen. Dus neem vooral vriendjes, vriendinnen, kennissen, buren, ouders, ooms en tantes, werkcollega’s, medestudenten, enzovoorts mee op zondagmiddag 8 september naar ons tennispark. Zij moeten dan wel tenniskleding- en schoenen bij zich hebben. Voor rackets wordt gezorgd. Want speciaal ook voor hen organiseert tennisschool Maximum een clinic.

Voor jong en oud valt er 8 september veel meer te beleven. Op het complex is een springkussen geplaatst, een goochelaar annex clown vertoont zijn kunsten, bezoekers aan de Open Dag kunnen zich vermaken met oud-Hollandse spelen. Een gratis rondje midgetgolf op het sportpark behoort eveneens tot het feestpakket.

Wie de smaak dan goed te pakken heeft, kan bovendien tegen een sterk gereduceerd tarief lid worden van onze club. Om zich daarna jarenlang uit te leven op een van die fraaie zeven nieuwe banen. Of op de speciale minibaan, waar jeugdleden ook gratis met een introducé aan de slag kunnen.

Jij komt toch ook? En neem vooral iemand mee, van wie je denkt dat hij of zij tennis leuk vindt of leuk gaat vinden. En een aanwinst voor onze club zal vormen!