KNLTB staat dubbelspel weer toe.

Beste Leden van Tennisvereniging Groesbeek,

Omdat, zoals is gebleken, er nog wat leden twijfelen aan de juistheid van handelen door het bestuur met betrekking tot het opheffen van de beperking om weer te mogen dubbelen, sturen wij u hierbij de door ons ontvangen informatie van de KNLTB. 

Deze e-mail is verzonden naar de voorzitter en secretaris van T.V. Groesbeek.

Beste Tom,

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat was een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis en padel is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. Heeft jouw vereniging een pachter en/of een volledige horecavergunning, dan adviseren we je om contact op te nemen met de gemeente over de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen, neem gerust met een van de bestuursleden contact op.

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Paul Kuperus.