Kantine misschien per 1 juli weer open: alleen pinnen!

“Als” het meezit mogen wij per 1 juli ons Clubhuis en het terras weer openstellen, maar er zijn wel een hoop richtlijnen waar zowel de bezoeker als de barmedewerker zich aan dient te houden. Zo zullen wij de aan- en aflooproute aangeven met pijlen, zitten er plexiglasschermen bij de bar waar achter onze barmedewerker staat om uw bestelling aan te nemen en af te geven, staan er desinfecteermiddelen en kan er voorlopig alleen nog met Pin betaald worden.

Er is in verband met de hygiëne geen contant geld meer aanwezig en dit wordt ook niet meer aangenomen, houdt u daar alstublieft rekening mee!!

Voor Jeugd komen er afstreepkaarten t.w.v. € 10.00 maar ook deze kunnen uitsluitend met Pin betaald worden (Ouders, wilt u hier ook rekening mee houden).

Voor de Midgetgolf en overige bezoekers geldt precies hetzelfde, wij zullen dit duidelijk kenbaar maken vanaf het toegangshek van ons park tot in de kantine.

Wij hebben deze beslissing genomen in uw en ons belang, en gebaseerd op de uitkomst van de stemming waarbij meer dan ¾ van onze leden vóór hebben gestemd.

Het bestuur