Jubileum zondag gaat helaas NIET door

Vanwege veel te weinig aanmeldingen voor het Mini en Maxi toernooi, gaan de activiteiten tijdens het jubileum weekend op zondag 29 augustus helaas NIET door. Er is dus ook geen spelletjes route over het park.

Alle overige activiteiten op zaterdag 28 augustus gaan wel door.
Op zaterdag avond is er de mogelijkheid tot het eten van een lekker soepje, een broodje pulled chicken (vega is ook mogelijk) en een salade. Dit kost slechts € 3,50. Vanwege de inkopen en de organisatie hier van, dient hier wel een speciale bon gekocht te worden. Deze speciale bon is in de kantine te koop van 16 t/m 25 augustus.

De inschrijving van de JUBILEUM clubkampioenschappen is reeds gesloten en er wordt hard gewerkt aan de indeling. Deze zal eind deze week te zien zijn op toernooi.nl

Programma Zaterdag 28 augustus

  • Finales jubileum Clubkampioenschappen
  • Vanaf 16 uur een demo wedstrijd, huldiging jubilarissen, presentatie jubileum magazine en proosten met bubbels. Natuurlijk worden ook de jubileum clubkampioenen bekend gemaakt.
  • Tussen ca. 18-20 uur kun je (na aanschaf van een bon à € 3,50) genieten van een soepje, een broodje pulled chicken (of vega op aanvraag) en salade. Deze speciale bon is in de kantine te koop van 16 t/m 25 augustus.
  • Daarna is het nog gezellig naborrelen!