Jubileum Clubkampioenschappen Dubbel/ Mix

Beste leden,

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de Gouden Jubileum editie van de CLUBKAMPIOENSCHAPPEN!! Ga snel naar www.toernooi.nl en schrijf je in.
Je kunt meedoen in de mix (gemengd dubbel) en/of de dames dubbel/ heren dubbel. Per onderdeel zijn er verschillende speelsterktes, dus er is voor elk wat wils. Wij nodigen ook alle nieuwe leden en de 60+ leden uit om mee te doen met deze Gouden editie! Dit wil je toch niet missen?

Wil je graag meedoen, maar heb je geen partner? Ook dan kun je gewoon inschrijven. Vermeld dan bij de inschrijving dat je op zoek bent naar een partner. De wedstrijdleiding gaat dan voor je aan de slag.

Vanwege het 50 jarig jubileum van de tennisvereniging, zullen er van vrijdag t/m zondag verschillende jubileum activiteiten zijn en is er op zaterdagavond een feestavond.Wij hopen natuurlijk dat iedereen hierbij aanwezig zal zijn. Vanwege de feestavond zijn alle voorrondes van maandag t/m vrijdag en zijn de finales op zaterdag. Op zondag zijn er weer jubileum activiteiten. Meer info volgt nog.

Wacht niet te lang en schrijf je in!

Een sportieve en vriendelijke groet,
Ingrid Leenders, Marije Kroonenburg en Robert-Jan Hendriks