De tennistrainer

Mag ik mij even voorstellen.

Ik ben Hans Bokern en trainer bij tennisvereniging Groesbeek.
Na eerst CIOS (centraal instituut sportleider) in 1983 met goed gevolg te hebben afgerond, heb ik daarna nog aan de ALO (academie lichamelijke opvoeding) gestudeerd en deze studie ook met goed gevolg in 1986 afgerond.

Aangezien mijn grootste passie en interesse toch bij de tennissport lag, ben ik als tennistrainer (A en B licentie) aan het werk gegaan bij Tennisvereniging Groesbeek.
De samenwerking tussen de tennisvereniging en mij bleek zo succesvol, dat ik daar altijd ben gebleven en hoop daar nog heel lang de trainingen te zullen blijven geven.
Ik verzorg de trainingen van zowel junioren als senioren, van beginner tot vergevorderd, recreatief of wedstrijd- en competitie gerichte spelers.
Ik hoop dat ik jou als nieuw lid of reeds bestaand lid op de trainingen mag verwelkomen. Zowel het aanreiken van de basistechnieken als ook verfijnen van reeds aangeleerde technische vaardigheden behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen tactische vaardigheden binnen het enkelspel als ook binnen het dubbelspel apart geoefend en getraind worden.

Ook voor vakkundig advies en informatie over rackets en bespanningen kun je bij mij terecht. Mocht je een racket willen aanschaffen, dan kun je kiezen uit een ruim assortiment. Voor het (opnieuw) laten bespannen van je racket, maak ik gebruik van een professionele elektronische bespanmachine.

Klik hier voor Inschrijfformulier-tennisles-jeugd zomer-2018.
Per mail  versturen of afgeven in de kantine of bij Hans.

Hans Bokern
Haydnstraat 14
6561 EE Groesbeek
06-25123078
e-mail: h.bokern@upcmail.nl