Het vernieuwde terras is (beperkt) geopend!

Tijdens de stille Corona maanden, is het gehele terras van nieuwe bestrating voorzien en zijn er nieuwe tafels en stoelen aangeschaft. Eindelijk mogen hier weer gebruik van gaan maken en mag het terras onder strikte voorwaarden open. Er is daarom een Corona veilige terras opstelling gemaakt en wij verzoeken iedereen om alle stoelen en tafels op hun plek te laten staan.

 • Het terras gaat op aangepaste tijden open. Dit is alleen voor clubleden!
 • Maximaal 50 personen op een terras.
 • Blijf zoveel mogelijk op je plaats zitten.
 • Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5m afstand. Tenzij dit mensen uit eenzelfde huishouden zijn.
 • Een reservering is verplicht, dit kan een baanreservering of een training zijn.
 • De VERPLICHTE gezondheidscheck gaat via een registratie formulier of via het scannen van de QR code die op de tafel ligt.
 • Je kunt je drankje bij de opening van de schuifpui bestellen en afhalen.
 • Sportkantine, kleedkamer en douches zijn gesloten. Je kunt gebruik maken van het buiten toilet.
 • Bezoekers die niet gaan tennissen/ midgetgolfen, zijn helaas niet welkom op het Tennispark.
 • Publiek is NIET toegestaan.
 • Er worden geen (officiële) wedstrijden/ competities/ toernooien gespeeld. Racket Toss is wel toegestaan.

Openingstijden Kantine:

Maandag11.00 tot 20.00 uur
Dinsdag11.00 tot 20.00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag11.00 tot 20.00 uur
VrijdagGesloten
Zaterdag & Zondag11.00 tot 17.00 uur

DE KANTINE OPEN OF DICHT?? We hebben uw hulp nodig!

GEZOCHT: Barmedewerkers

Wie wilt helpen om onderbezetting te voorkomen? Met wat extra tijdinvestering van u, kunnen we blijven genieten van een drankje en een hapje op het terras en straks weer in de kantine. Sinds jaar en dag werken wij tot tevredenheid met een vaste groep bardienstmedewerkers, gesplitst in een dag-, en avonddienst. Sommige van hen draaien al meer dan 10 jaar mee en dat is ene pluim waard.
Dit seizoen heeft helaas een aantal van deze medewerkers te kennen gegeven niet langer bardienst te willen draaien om vaak begrijpelijke redenen. Hierdoor is er een onderbezetting ontstaan bij beide bardiensten en dit houdt in dat we noodgedwongen een aantal dagen/ avonden zullen moeten sluiten. Dat is niet alleen vervelend voor de leden, maar dat houdt ook in dat onze inkom,sten uit de kantine zullen teruglopen, terwijl de kosten blijven doorlopen.

Wij doen daarom een dringend verzoek aan iedereen om zich aan te melden als bardienstmedewerker, al is het maar voor een-, of tweemaal per maand.

De dagdienst loopt van maandag t/m donderdag van 11.00 tot 18.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
De avonddienst loopt van maandag t/m donderdag van 18.00 tot 23.00 uur.

Een leuke bijkomstigheid is, dat je hier een financiële vergoeding voor krijgt! Voor een dagdienst € 25,- en voor een avonddienst € 20,-. Bovendien krijg je ook nog een jaarlijkse vrijwilligerskorting van € 20,- op de contributie.

Als je de vereniging een warm hart toedraagt en wat tijd over hebt, meld je dan aan via de mail. Dit kan bij het bestuur (info@tvgroesbeek.nl) of bij Peter Cillessen (barcommissie@tvgroesbeek.nl).