Het park & de kantine

Tennisvereniging Groesbeek ligt aan de Cranenburgsestraat in het Groesbeekse heuvellandschap.

Op het park zijn 7 kunstgras banen die (als het weer het toelaat) het hele jaar door bespeeld kunnen worden. Ook in de avonduren kan er gewoon gespeeld worden, alle banen zijn van LED verlichting voorzien. Tevens is er een oefenmuur / minibaan aanwezig. In 2019 zijn de kunstgras banen vervangen en opnieuw aangelegd.
Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Het tennispark beschikt ook over een mooi aangelegde midgetgolfbaan. Tijdens de openingstijden van de kantine kan hiervan gebruik gemaakt worden.

In de kantine kunt u zowel binnen als buiten op het terras genieten van een drankje. Snoep, snacks en ijsjes worden natuurlijk ook verkocht. De kleedkamers zijn voorzien van een douche en indien de kantine gesloten is, kunt u gebruik maken van een toilet die van buitenaf toegankelijk is. In de kantine kunt u alleen pinnen en contactloos betalen.

Het park is voorzien van cameratoezicht. Bij de entree hangt 1 camera met een opname functie en op het park hangt een aantal observatie camera’s. Dit zal, door de preventieve werking die er vanuit gaat, rust en een gevoel van veiligheid creëren. Concreet wordt het cameratoezicht ingezet voor het beschermen van uw en ‘onze’ eigendommen.

Openingstijden tennispark:

Maandag t/m vrijdag9 tot 23 uur
Zaterdag & zondag, feestdagen9 tot 22 uur

Het tennispark is het gehele jaar toegankelijk voor leden van de tennisvereniging. Ook indien de kantine gesloten is. Het afhangen van de banen gaat via het digitale afhangbord.


Openingstijden kantine:

april/ mei/ juni/ september/ oktober

maandag11 tot 23 uur
dinsdag11 tot 23 uur
woensdag18 tot 23 uur
donderdag11 tot 23 uur
vrijdaggesloten
zaterdag & zondag11 tot 17 uur

juli/ augustus/ herfstvakantie

maandag11 tot 23 uur
dinsdag11 tot 23 uur
woensdag18 tot 23 uur
donderdag11 tot 23 uur
vrijdag11 tot 17 uur
zaterdag & zondag11 tot 17 uur

november t/m maart

dinsdag18 tot 23 uur
donderdag18 tot 23 uur

Telefoonnummer kantine: 024- 397 1498