Hard gewerkt door enthousiaste vrijwilligers!

Er wordt al een aantal dagen goed gewerkt door verschillende vrijwilligers. Zo zijn er bijvoorbeeld héél erg veel bloembollen in de grond gestopt, wordt er een mooi pad aangelegd achter baan 3, 4, 5 en de opslag achter de minibaan herkent men niet meer terug! Wat een ruimte. Er liggen al heel wat kilo’s aan stenen in de Remondis containers.
Ondertussen is de inkoop voor de nieuwe terrasmeubels gedaan en maakt Staalbouw Mook de poten voor de nieuwe terrasbanken en banken naast baan 1. Nu nog eventjes geduld tot de terrassen weer open mogen.
Al deze vrijwilligers ‘werk-uren’ tellen natuurlijk mee voor de vrijwilligers korting van € 20,-.

De vereniging, dat zijn we samen! Bijna alles wat er gebeurt, wordt gedaan door leden van de vereniging, door vrijwilligers! De organisatie van activiteiten, het runnen van de club en de kantine, het organiseren van de competitie, van alles en nog wat! En iedereen draagt zijn steentje bij. Vrijwilligerswerk is ook leuk! Je doet iets met en voor elkaar en dat is gezellig. Het geeft je contacten, waardering! De een doet iets meer, de ander iets minder, da’ s helemaal niet erg, het is logisch want niet iedereen heeft evenveel tijd! En er kan ook een periode zijn dat je even helemaal geen tijd hebt! Dat komt dan wel een andere keer, toch?

Wilt u ook uw steentje bijdragen? 
Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@tvgroesbeek.nl .

Voor senioren is het mogelijk om € 20,- korting te krijgen op het lidmaatschap voor het daarop volgende jaar! U dient zich aan te melden voor een dagdeel (4 uur) vrijwilligers werk per jaar (tussen 1 januari en 31 december). U kunt zich per e-mail opgeven: info@tvgroesbeek.nl