G-team van Tennisvereniging Groesbeek wilt naar Special Olympics in Den Haag en zoekt sponsoren.

De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag is het grootste Multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag, wordt bezocht door ruim 2000 sporters en 750 begeleiders. Drie dagen lang worden in diverse Haagse sportaccommodaties wedstrijden georganiseerd in maar liefst achttien takken van sport.

Het team van Tennisvereniging Groesbeek zal hierbij aanwezig zijn en bestaat uit 8 spelers en bijhorende begeleiders/ buddies. De opening van de Special Olympics is op vrijdag 12 juni en de afsluiting op zondag 14 juni. Gezien de reistijd betekent dit dat de spelers en begeleiders zullen overnachten in Den Haag. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden en daarom zijn de spelers van het G-tennis team op zoek naar sponsoren, bedrijven en/of particulieren die een financiële bijdrage willen leveren.

Het G-tennis team van Tennisvereniging Groesbeek, traint al meer dan 10 jaar wekelijks bij de tennisvereniging (in periodes van 3 maanden). Dit wordt begeleidt door vrijwilligers van de tennisvereniging. In 2016 viel het Groesbeekse G-team goed in de prijzen met 1 gouden, 2 zilveren en 5 bronzen medailles!
Kijk voor meer info over G-tennis op https://tvgroesbeek.nl/senioren/g-tennis/

Heeft U interesse in het leveren van een financiële bijdrage of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Theo Gerrits 024-397 26 81 of 06-1064 8789.

U kunt ook direct uw sponsor bijdrage overmaken op:
rekeningnummer IBAN NL77RABO0117473235
t.n.v. Tennisvereniging Groesbeek
o.v.v. Sponsoring G-tennis Special Olympics.

Uw eventuele bijdrage komt volledig ten goede van het G-tennis team van Tennisvereniging Groesbeek.

Een sportieve groet,
Tennisvereniging Groesbeek