Een welkomstpakket voor nieuwe leden!

Wie jarig is trakteert: Tennisvereniging Groesbeek bestaat dit jaar al weer 50 jaar! En daarom ontvangen alle nieuwe leden die een jaarlidmaatschap aanschaffen bij Tennisvereniging Groesbeek een leuk welkomstpakket!

Dit welkomstpakket bestaat uit een sportieve sporttas, een unieke handdoek, een bidon, een blik Dunlop tennisballen en het inschrijfgeld van € 10,- komt te vervallen.

Een flexibel zomerlidmaatschap

Voor diegene die nog niet zeker zijn van een toekomstige tenniscarrière, is er ook de mogelijkheid om een zomerlidmaatschap van 3 maanden aan te schaffen. Dit kan in de periode van 1 mei tot 1 oktober en kost slechts € 37,50 voor een periode van 3 aaneengesloten maanden! 

Tennis coronaproof

Tennis is bij uitstek een sport die coronaproof is. Bij Tennisvereniging Groesbeek wordt er in de buitenlucht gespeeld en op de baan kan er voldoende afstand bewaard worden. Dubbelen en trainen met 4 personen is daarom toegestaan. Als je wat aan je conditie wilt doen en genieten van het tennisspel, van harte welkom. Tennis is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. 

Wilt u meer informatie over de tennisvereniging? Neem dan eens een kijkje op de website www.tvgroesbeek.nl of stuur uw vraag naar info@tvgroesbeek.nl