Een geslaagd jubileum weekend!

Afgelopen week was er een speciale Jubileum Clubkampioenschappen editie en afgelopen zaterdag stond in het teken van de finales, de jubilarissen en het jubileum. De dag begon met 4 finale wedstrijden en rond 16 uur werd iedereen welkom geheten door voorzitter Frans Geurts. Na een kort praatje van Frans, ontving de 1e voorzitter Sjef Reichelt (tevens 1 van de oprichters van de tennisvereniging) het 1e exemplaar van het Jubileum Magazine.

Ieder huishouden kan een exemplaar van het Jubileum Magazine ophalen in de kantine. Graag even je naam doorgeven aan het barpersoneel.

Aansluitend was er een demo tenniswedstrijd te zien. Kleinzoon Giel nam het op tegen zijn senior opa Tom Weber. Beide waren voorzien van een eigen coach, er waren zelfs een ballenmeisje en een scheidsrechter aanwezig. Onder toeziend oog van vele supporter van beide kanten, werden er 3 spannende games gespeeld. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door Giel van der Meer. Er was nog even sprake van wat onenigheid tussen beide coaches over een bal die wel of niet uit was, maar gelukkig gaf de VAR de juiste uitslag.

Toen werd het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Er waren dit jaar 12 jubilarissen (er waren er 2 helaas afwezig) en van die jubilarissen waren er 2 personen al 50 jaar lid van Tennisvereniging Groesbeek! Een hele mijlpaal dus.

Oud voorzitter Tom Weber en oud groundsman Cor Molenkamp werden nog speciaal bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.

Na alle praatjes werd het tijd om te proosten met de jubileum bubbels (aangeboden door Wijnbouwcentrum Groesbeek) en zijn er nog 3 finale wedstrijden gespeeld. Rond 18 uur werd het buffet geopend en kon iedereen genieten van een kopje soep, een broodje pulled chicken (broodjes zijn aangeboden door Hans de echte bakker) en een afsluitend toetje. Vanwege het jubileum zijn alle drankjes voor de rest van de avond aangeboden door de tennisvereniging. Het was nog lang gezellig…

Alle foto’s zijn te bekijken op: https://myalbum.com/album/DQMCKL6EZQq5DU

De Jubileum Clubkampioenen 2021: