Dringend hulp gezocht!

Beste leden en ouders van jeugdleden,

De jeugdcommissie is dringend opzoek naar extra versterking!!

Tenniskids
Claudia en Miranda hebben echt 1 à 2 personen nodig ter ondersteuning van Tenniskids.  Het gaat dan om mensen die de tenniskids ochtend kunnen begeleiden (een aantal zondagen in het voorjaar en najaar), maar ook het contact verzorgen tussen de ouders en de aanmeldingen bij de KNLTB.  Hoe meer mensen er actief meehelpen, des te minder belastend het voor iedereen is.
Ook ouders die zelf niet tennissen, kunnen zich hiervoor opgeven.
Wij hopen dat er snel versterking komt, zodat we de voortgang van Tenniskids kunnen garanderen.

Jeugdcommissie
Ook de jeugdcommissie heeft extra handen nodig. Inmiddels is er een leuk, maar klein team. We organiseren leuke activiteiten en dit heeft inmiddels de nodige nieuwe jeugdleden opgeleverd. Vooral dit laatste is in het belang van iedereen. Zonder jeugdleden, geen toekomst voor de vereniging. Wij zoeken mensen die ons team willen versterken.

Schooltennis
In de week van 2 tot 13 oktober wordt er weer schooltennis gegeven. Dit is natuurlijk tijdens schooltijden. Er komen dan klassen van 20-30 kinderen die 55 minuten tennisles krijgen. Om dit goed te begeleiden, hebben we leden nodig die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. En die tevens een balletje kunnen aanspelen. Deze schooltennislessen hebben ook al een groot aantal nieuwe jeugdleden opgeleverd. Dus, kun je een uurtje helpen: heel erg graag! Zoals het er nu uit ziet, gaat het om 3, 9 en 12 oktober. Tussen 9.00-14.00 uur.

Meld je vandaag nog aan! Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marije Kroonenburg (jeugdcommissie@tvgroesbeek.nl of 06-49704189)