De jeugdcommissie zoekt DRINGEND versterking!

De jeugdcommissie is druk bezig om het tennis voor de jeugd zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van toernooien, tenniskids (jeugdcompetitie) en het geven van schooltennis aan de basisscholen. Ons doel is zoveel mogelijk kinderen te laten tennissen, zodat de toekomst van de tennisvereniging gewaarborgd blijft. We willen dat tennis meer onder de aandacht komt bij de jeugd, zodat ook meer kinderen tennis zullen gaan kiezen als sport.

Wij zoeken enthousiaste leden die ons team kunnen versterken.

Denk hierbij aan het aanwezig zijn tijdens toernooien, helpen les geven aan kinderen die nog niet tennissen (schooltennis), gastvrouw/heer tijdens de competitie, enz. Velen handen maken licht werk….

Het is ook mogelijk om 1 onderdeel te kiezen. Het is dan niet noodzakelijk om bij alle jeugdvergaderingen aanwezig te zijn.
Denk bijvoorbeeld aan:

Tenniskids: Een competitieleider voor de jeugd:

De jeugdspelers zijn verdeeld in 4 categorieën en deze spelen ieder op een eigen sterkte (rood/ oranje, groen of geel). Rood en oranje spelen ca 1 x per maand op zondagochtend van maart-november. Groen en geel werkt net als de volwassenen competitie. Op de woensdagmiddag of de zaterdag.

De tenniskids competitieleider meldt de teams aan bij de KNLTB, zorgt ervoor dat ieder team een teamcaptain (ouder) krijgt, zorgt er voor dat de kinderen op de hoogte zijn van de speeldata en zorgt ervoor dat er bij thuiswedstrijden iemand aanwezig is.

Open jeugdtoernooi: Een toernooileider:

Liza Kamps heeft de KNLTB cursus VTL (verenigingstoernooileider) gevolgd en we zoeken hier nog versterking voor. 1 x per jaar organiseert de jeugdcommissie een open jeugdtoernooi. De toernooileiders houden zich bezig met bijvoorbeeld het opstellen van het reglement, aanvragen van het toernooi, contact met bondsgedelegeerde, uitnodigen/ flyers rondsturen, bezetting van het toernooi, enz. De volledige jeugdcommissie helpt hieraan mee. Je staat er dus niet alleen voor, maar we zoeken iemand die de ‘regie’ in handen heeft.

Lijkt je dit wat of wil je meer weten?

Stuur dan een mailtje naar Marije Kroonenburg (pr@tvgroesbeek.nl) dan neemt zij contact met je op.

Namens de jeugdcommissie:Schermafbeelding 2016-03-27 om 13.18.53
Marije Kroonenburg
Liza Kamps
Bas van Elzingen
Hans Bokern