Corona protocol tijdens competitie dagen

Naast de gebruikelijke regels zoals thuis blijven als je verkouden bent, regelmatig de handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog etc. zijn er voor verenigingen wat regels bij gekomen. 

Zo is het verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten:

  • De looproutes als aangegeven te gebruiken.
  • Te werken met reserveringen, dus voor competitie teams staan er 3 tafelclusters “gereserveerd” klaar.
  • Moeten iedereen een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels). In de kantine staan dus groepjes van 2 en 3 tafels met stoelen welke onder geen beding uit elkaar gezet / verzet  mogen worden. 
  • s het verplicht dat gasten zich registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. Lijsten daarvoor zijn aanwezig: graag naam, telefoonnummer (of mailadres) , datum en tijdstip binnenkomst  noteren.
  • Moeten de vragen van de Corona gezondheidscheck zijn gesteld.

Dit geldt voor spelers, begeleiders en toeschouwers die gebruik willen maken van de horecagelegenheid in het clubhuis of op het terras, een toeschouwer/speler die bij aankomst direct naar de baan gaat en na afloop direct weer weg hoeft dit dus niet, maar het mag uiteraard wel.

  • Er mag geen gebruik gemaakt worden van onze keuken, hierin komt alleen het ingeroosterde barpersoneel!
  • Ook borden en bestek e.d. van de club mogen niet gebruikt worden, als teams na afloop met elkaar nog na willen zitten en hapjes willen serveren, zullen die kant en klaar van huis moeten worden meegebracht, zo ook servies en bestek. Ons advies is om daarvoor wegwerpmateriaal te gebruiken. En het liefst bedrijfsmatig verpakte producten, denk aan voorgesneden blokjes kaas e.d. te serveren.
  • Gezien de afmeting van onze kleedkamers achten wij het verantwoord als er door maximaal 2 personen gelijktijdig gebruikt van wordt gemaakt, dit geld ook voor het douchen.

Denk er nog even aan bezoekende teams er op te wijzen dat er bij ons alleen gepind kan worden!

Hiermee denken wij bij te dragen aan ieders veiligheid /gezondheid, mocht je nog vragen hebben horen wij die graag.

Met vriendelijke groet,

Paul Kuperus (Secretaris) en  Peter Cillessen (Bar coördinator)