Contributie/ lid worden

Senioren (18+)€ 150,-jaar lidmaatschap
Studenten (op vertoon van studenten pas)€ 115,-jaarlidmaatschap
Stil lid € 22,50jaarlidmaatschap
Jeugd (tot 18 jaar)Alles-in-1per 6 maanden of jaarlidmaatschap

  • Het gehele tennisseizoen geldig (1 april t/m 31 maart). Als men gedurende het seizoen lid wordt, zal de contributie naar rato van het aantal verstreken maanden worden vastgesteld.
  • Door middel van een elektronisch afhangbord kunnen de leden een baan afhangen. Via internet heeft u dan toegang tot het afhangbord om van huis uit de baanbezetting te bekijken. Het is niet mogelijk om zo een baan te reserveren. Hiervoor dient u naar de vereniging te komen.
  • Voor senioren is het mogelijk om € 20,- korting te krijgen op het lidmaatschap voor het daarop volgende jaar! U dient zich aan te melden voor een dagdeel (4 uur) vrijwilligers werk per jaar (tussen 1 januari en 31 december). U kunt zich per e-mail opgeven:r info@tvgroesbeek.nl .

FAMILIE KORTING: Een 3e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 17,50 korting op het jaarlidmaatschap. Een 4e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 35,- korting op het jaarlidmaatschap. Wordt het lidmaatschap eerder beëindigd (mogelijk bij een jeugd Alles-in-1 pakket), dan wordt de korting naar rato berekend.

Klik hier voor een Inschrijfformulier lidmaatschap senioren.
Klik hier voor een Inschrijfformulier Alles-in-1 jeugd.
Klik hier voor een inschrijfformulier winter challenge.

Ledenadministratie

Heeft u vragen over uw lidmaatschap of wilt u wijzigingen doorgeven?
Het is van belang dat het juiste e-mail adres bij de ledenadministratie bekend is, anders ontvangt u ook geen berichten van de KNLTB. 
U kunt ook een recente (pas) foto mailen voor op de nieuwe spelerspas. Graag in de mail de voor-, en achternaam vermelden.

Penningmeester & ledenadministratie
Stef van Rijn
Burg. Ottenhofstraat 19
6561 CL Groesbeek
Telefoon:  06-10678778
e-mail: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl


Meer informatie: