CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 DUBBEL

Maandag 1 t/m zondag 7 oktober

Zondag 7 oktober: Deutsche Mittag met kleine hapjes, drankjes en muziek. En natuurlijk de loterij met mooooooie prijzen!!

Voor wie?

Ieder tennis lid vanaf 15 jaar.

Voor de ‘oudere’ leden is er een speciaal een onderdeel aangemaakt: 60+

Verhinderingen

Je kunt 2 verhinderingen per koppel opgeven. Maar het moet voor de wedstrijdleiding wel haalbaar zijn om te plannen. Geef dus alleen echt noodzakelijke verhinderingen op. Zeker als je in meerdere onderdelen meedoet.

Flexibel

Voor de 60+ groep is het wellicht gewenst om een wedstrijd overdag te spelen. Het is daarom mogelijk om eventueel zelf een wedstrijd op een andere dag overdag te spelen, indien dit gewenst is bij alle spelers.

Je dient je verhinderingen in toernooi.nl aan te geven. De indeling wordt gemaakt tijdens toernooidagen en tijden (maandag tot en met vrijdag worden wedstrijden gepland vanaf 18.00 uur, in de weekeinden wordt gepland vanaf 10:00 uur). Wel van tevoren aangeven bij wedstrijdleiding i.v.m. baanbezetting.

Onderdelen

Je kunt meedoen in de damesdubbel, herendubbel, damesdubbel 60+ of herendubbel 60+.

Uitzondering t.o.v. normale toernooien : Indien het verschil in de speelsterkte van de spelers in een koppel onderling 2 of meer is, dan mogen zij 1 categorie lager inschrijven dan de speler met de beste speelsterkte. Voorbeelden: een 5 en een 7 mogen in de 6 inschrijven , een 8 en een 6 in de 7 , een 8 en een 4 in de 5, een 8 en een 3 mogen in de 4 inschrijven.

Geen partner?

Dat is geen probleem, geef je op en meld dat je een partner zoekt. Wij gaan dan opzoek naar een geschikte partner!

Op zondagmiddag is er een Deutsche Mittag:

Iedereen is van harte welkom om te kijken naar de te spelen wedstrijden. De finale dag is in Duitse sfeer en gedurende de dag worden er verschillende Deutsche spezialitäten aangeboden.

Prijzen

Natuurlijk is er roem voor de winnaars (die 1 jaar geldig is) en ontvangen de nummers 1 de felbegeerde Clubkampioen handdoek! Er zijn tevens mooie andere prijzen te winnen… (waar je soms niets voor hoeft te doen en soms wel: baumsägen wedstrijd).

Finales, prijsuitreiking en loterij

Op zondag zullen de meeste finales gespeeld worden. Voorafgaand de prijsuitreiking, is er een loterij. Iedere deelnemer ontvangt bij de 1e wedstrijd één gratis lot voor de loterij. Extra loten voor spelers en niet-spelers zijn te koop voor  € 0,50.  Of de geweldige aanbieding: 12 loten voor € 5,-