Clubkampioenen dubbel 2022

De clubkampioenen dubbel 2022 zijn bekend (behalve de HD7, deze wordt gespeeld op donderdag 17 november om 20 uur: publiek is natuurlijk van harte welkom).

De toernooiweek is goed en gezellig verlopen. De weersvoorspellingen waren niet altijd even gunstig, maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt. Alleen de laatste 2 finale wedstrijden waren in de stromende regen. Maar de finalisten speelden gewoon dapper verder en zij trotseerden de nattigheid! De gewonnen handdoeken kwamen goed van pas…

Op vrijdagavond is er muzikaal uitgepakt door de band MAF, waaronder onze eigen voorzitter Frans Geurts op gitaar samen met Henk de Bruin achter de drum Deze heren lieten (samen met de andere bandleden) zien dat ze niet alleen kunnen tennissen, maar ook een talent hebben voor muziek! WAUW! Mocht je deze avond gemist hebben, kom dan op vrijdag 30 december naar de OUDJAARSBORREL, want treden ze nog een keer op. Dan zal ook onze eigen Theo Gerrits aanwezig zijn om een muzikale noot te zingen.

Tussen de muziek door, was er tijd voor ontspanning tijdens de SPEED bingo. Nou ja, ontspanning?? Het heet niet voor niets speed bingo en het was voor een aantal mensen een hele kluif om alle nummers op tijd weg te strepen. Diegene die wel goed hadden opgelet, zijn naar huis gegaan met mooie bingoprijzen.

De volgende clubkampioenschappen zullen in het voorjaar van 2023 plaatsvinden en we hopen dan weer vele enthousiaste deelnemers in de gemengd dubbel en de enkel te mogen ontvangen.

Een sportieve groet namens de toernooicommissie,

Robert-Jan, Ingrid en Marije