ClubApp

De KNLTB ClubApp
Ben je op zoek naar een tennismaatje?  Het kan met de KNLTB ClubApp! En dat is nog niet alles, want de app bevat vele functionaliteiten, waardoor het leven van tennissers gemakkelijker wordt gemaakt. Deze App heeft o.a. de volgende mogelijkheden:

Maatjes: zoeken of gevonden worden

Kan jouw vaste tennismaatje niet spelen, maar wil je wel graag tennissen? Of wil je eens met iemand anders van de club spelen? Via het app-onderdeel Maatjes kun je een speler vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Zo kun je speelsterkte, leeftijd en geslacht aangeven, en automatisch verschijnen de leden die aan dit profiel voldoen en beschikbaar zijn. Stuur hem of haar een uitnodiging en ga samen de baan op!

Communicatie vanuit de club

Met de ClubApp heb je toegang tot clubnieuws en de clubagenda. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die op je club worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen je club.

Mijn profiel

In je profiel kun je je speelsterkte bekijken en je favoriete agenda items. Je kunt bijvoorbeeld ook favoriete clubgenoten toevoegen.

Competitie-uitslagen en standen

Gebruikers van de ClubApp kunnen in de app zien hoe zijn/haar team ervoor staat in de competitie. Naast de uitslagen en standen van de eigen ploeg, kun je ook de andere ploegen binnen de vereniging bekijken en de diverse competities die later in het jaar plaatsvinden.

Reminders in- en uitschakelen

Via je instellingen kun je instellen hoe snel en wanneer je herinneringen wilt afhangen, zoals een afhang herinnering of een herinnering voor een club agenda evenement.

Er wordt dan gevraagd om je bondsnummer en een toegangscode. Deze wordt later per mail verstuurd. Met deze toegangscode en het bondsnummer, kun je een wachtwoord aanmaken en de ClubApp activeren.