Breng een sponsor aan!

In 2019 voordelig uit eten gaan? Breng een sponsor aan! 
Dit is mogelijk als u een nieuwe sponsor aanbrengt voor onze tennisvereniging. Iedereen heeft wel goede contacten met een winkelier en/of bedrijf in Groesbeek. Als u erin slaagt om die winkelier of dat bedrijf te enthousiasmeren om sponsor te worden van onze tennisvereniging staat wat ons betreft hier iets tegenover.
Wat moet u doen: benader de sponsor in spe en vraag of hij/zij geïnteresseerd is om sponsor te worden. Zo ja, dan geeft u die naam door aan Marcel v.d. Loop, Hans Bokern of aan Stef van Rijn. De sponsorcommissie neemt dan contact op met die sponsor in spe en als alles geregeld is en de betaling is binnen kunt u uw vergoeding tegemoetzien.

Wat zijn de sponsormogelijkheden: 
Er zijn 3 soorten sponsorcontracten (voor een periode van 3 jaar):

GAMESETMATCH
€ 175,- per jaar€ 275,- per jaar€ 375,- per jaar
een doek met logo
op baan 6 of 7
een doek met logo
op baan 3, 4 of 5
een doek met logo
op baan 1 of 2

Het doek is een uniform groen doek waarop het logo van de sponsor wordt vermeld. Het doek heeft een afmeting van 280/80cm en wordt door de Tennisvereniging aangeschaft en betaald. Daarnaast wordt het logo ook vermeld op onze website en komt deze ook in de kantine op het TV scherm.

Dit zijn de huidige sponsoren:
Aannemer Rikken,  HV Makelaardij,  Apotheek Groesbeek, Aannemer P. Kaal, Megen-Nillesen Installatie,  Autoschade Nillessen,  Rikjo Makelaardij,  Autolakken op kleur,  Staalbouw Mook, Nederend Bouwadvies, Restaurant De Spil,  Konbanwa,  Fysio 024,  ’t Margrietje,  Jacobs Malden, TPM,  Rabo, Autobedrijf Muskens,  Niveau Deuren Groep,  HBM,  Marc Sport, Pekadak Groesbeek en Aannemersbedrijf Theo Peters Groesbeek.
Deze sponsoren hoeft u dus niet te benaderen!

Wat kunt u nu verdienen in 2019? 
Dit is afhankelijk van het afgesloten contract ( o.a. bonnen van de Spil ), maar voor meer info: neem contact op met de sponsorcommissie.
Uiteraard mag u meerdere sponsoren aanbrengen en de uitkering geldt voor elke aangebrachte sponsor in 2019.
Een ander lucratief sponsorvoorstel voor onze Tennisvereniging is uiteraard altijd bespreekbaar.

Namens de Sponsorcommissie:
Marcel v.d. Loop ( 06-21662637 )
Hans Bokern ( 06-25123078 )
Stef van Rijn ( 06-10678778 )