BLOEMIG ’toernooi’ op 30 oktober

Beste  tennisvriend, vriendin

In het kader van de huidige ontwikkelingen, hebben de tennisclubs van de nieuwe gemeente Berg en Dal de koppen bij elkaar gestoken om eens te onderzoeken waar samenwerking mogelijk is. Vanuit dit initiatief is het B L O E M i G toernooi geboren. Een ludiek laagdrempelig toernooi dat we in het voor- en najaar gaan organiseren op steeds een andere club van de gemeente. Het is een gezelligheidstoernooi voor jong en oud en bedoeld om kennis te maken met andere clubs en hun leden.

SVO tennis (Ooij) organiseert alweer het vierde B L O E M i G toernooi op zondag 30 oktober aanstaande!

knipsel

Wat is de bedoeling?

Het B L O E M i G toernooi start om 10.00 uur met een kop thee/koffie en iets lekkers. De spelers worden zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld. We gaan om 10.15 uur de baan op. De wedstrijden duren steeds 3/4 uur. Dus de volgende wedstrijden starten om 11.00 uur, 11.45 uur, 13.00 uur, 13.45 uur, 14.30 uur en 15.15 uur.

Van 12.30 uur tot 13.00 uur staat de lunch gepland.

Hoe geef je je op?

Wanneer je deel wilt nemen aan dit toernooi ontvangen we graag je aanmelding per mail.  Stuur een mailtje met je naam, speelsterkte en eventuele verhinderingen naar Ton.Nissen@radboudumc.nl  We ontvangen de aanmelding graag voor 23 oktober zodat we een planning van de wedstrijden kunnen maken.

De kosten:
De kosten voor dit toernooi zijn 5 euro per persoon. Contant te voldoen bij binnenkomst.

Graag verwelkomen wij je op 30 oktober op de tennisbanen vanSVO tennis voor het vierde B L O E M i G toernooi!!
De B L O E M i G toernooicommissie bestaat uit:
Pauline Awater en Mariken Snijdoodt (Beek), Raymond Hietveld (Leuth), Ellis Vissers (Berg en Dal), Kees Nederend en Miep Cillissen (Groesbeek) en Raymond Heijmink (Millingen aan de Rijn), Ton Nissen en Wijnand van Steen (SVO tennis).