Bezoek van Ace & Love tijdens mini/maxi toernooi

Zondagmiddag om 13 uur stonden de mini’s en maxi’s te trappelen om te beginnen. Na een korte kennisvraag, werd de warming-up verzorgd door Ace & Love van Tenniskids! De maxi’s moesten eerst het volgende doen: “Take the L” en de ” switsh” (even googlen…) en de mini’s hebben de maxi’s verslagen met het rally tennis. Na de warming-up konden de wedstrijden beginnen. Op 6 banen werd er leuk gespeeld en na afloop konden er nog punten bij verdiend worden door te gooien met de dobbelsteen.

alle mini’s en maxi’s van 2018
’take the l’

Extra punten konden ook verdiend worden met het ‘smiley meppen’ en door de juiste antwoorden in te vullen bij de vragenlijst ‘hoe goed ken jij je mini of maxi?’ . Na 4 wedstrijden gespeeld te hebben en alle andere activiteiten, werd het tijd om de punten te gaan tellen. En het winnende koppel van het mini & maxi toernooi 2018 is: Lena en Ronald Nieuwenhuis. Zij mogen een jaar lang thuis naar de wisselbeker kijken.

nr’s 1, 2, 3

Het was een super leuke middag en we hopen iedereen weer gauw op de baan te zien. Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.