Bericht van de jeugdcommissie

Wij zoeken met spoed een gezellige, handige, creatieve ondernemende Tenniskids/ Competitieleider voor de jeugd!! Bekendheid met een computer is een pré. Het is niet noodzakelijk dat je zelf kunt tennissen.

De jeugdcommissie bestaat uit de volgende personen: Hans Bokern, Bas van Elzelingen, Paulien Oomen, Miranda van Seters, Dennis van der Vorst en Marije Kroonenburg. Claudia Mies heeft besloten om te stoppen met de jeugdcommissie. Wij bedanken Claudia voor haar inzet de afgelopen jaren, vooral bij de Tenniskids.

De jeugdspelers zijn verdeeld in 3 categorieën en deze spelen ieder op een eigen sterkte (rood, oranje, groen). De tenniskids/ competitieleider meldt de teams aan bij de KNLTB, zorgt ervoor dat de teamcaptain de juiste informatie krijgt en zorgt ervoor dat er bij thuiswedstrijden van oranje iemand aanwezig is om de speelochtend te begeleiden. Kijk voor meer info over jeugdcompetitie op de website.

Lijkt je dit wat of wil je meer weten?

Stuur dan een mailtje naar Marije Kroonenburg (pr@tvgroesbeek.nl) dan neemt zij contact met je op.


De jeugdcommissie is druk bezig om het tennis voor de jeugd zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van toernooien, tenniskids (jeugdcompetitie) en het geven van schooltennis aan de basisscholen. Ons doel is zoveel mogelijk kinderen te laten tennissen, zodat de toekomst van de tennisvereniging gewaarborgd blijft. We willen dat tennis meer onder de aandacht komt bij de jeugd, zodat ook meer kinderen tennis zullen gaan kiezen als sport.