Jacco Eltingh komt naar Tennisvereniging Groesbeek!

Afgelopen zomer was er in de kantine een inzamel actie van AA doppen. Onze tennisvereniging heeft mee gedaan met deze actie en heeft hiermee een tennis clinic onder leiding van Jacco Eltingh gewonnen!
Voor deze clinic is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, zowel voor senioren als voor junioren (vanaf 10 jaar).
De clinic zal plaatsvinden op zondag 29 oktober. Aanvang is om 13.30 uur de clinic is rond 17 uur afgelopen.

 Wil jij ook deelnemen aan deze leuke clinic?

Geef je dan snel op. Schrijf je naam op de inschrijflijst (tevens hart voor de club actie inschrijflijst) in de kantine.
Wil je zeker zijn van deelname? Leden die zich aanmelden voor de Hart voor de club actie, krijgen voorrang tot deelname aan deze tennisclinic. Je levert al een bijdrage vanaf € 25,-.
Jeugdleden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: jeugdcommissie@tvgroesbeek.nl o.v.v. naam en leeftijd.

Iedereen is natuurlijk vrij om te komen kijken!

Iso Lemon Tennistour – powered by AA Drink

De Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour zijn de 4 oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk die zelf de clinics zullen verzorgen. Elke vereniging mag zelf kiezen welke oud-topspeler op de clinic zal verschijnen. Ze staan alle 4 garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring!