PLUGRO wordt MARC SPORT

Cuijk, april 2017

Beste sportvrienden,
Er staat iets MARCants te gebeuren op sportgebied in Het Land van Cuijk en omgeving.
Vanaf woensdag 4 april 9 uur bent u van harte welkom bij
MARC SPORT aan de Molenstraat in Cuijk. Vanaf 2009 ben ik daar al actief op sportgebied maar met ingang van aankomende woensdag ga ik op dezelfde plek verder onder mijn eigen naam:
MARC SPORT

Onze speerpunten zijn en blijven: Tennis, Voetbal, Hockey, Volleybal en Fitness. Maar ook op andere sportdisciplines staan wij ons mannetje. De goede relatie die wij in het verleden hebben opgebouwd met de diverse verenigingen, vooral op het gebied van teamwear, zullen door deze naamswijziging alleen maar nog meer voordeel ondervinden.

In de openingsweek hebben we aantrekkelijke acties voor al onze klanten, zoals: LINGO UW KORTING. Bij de kassa staat een tennisballenbak waar u zelf uw kortingspercentage kunt grabbelen. De getrokken korting (tot wel 25% ) ontvangt u over AL uw aankopen. Daarnaast hebben we tal van MARC DEALS op diverse producten. Dat zijn extreem laaggeprijsde artikelen die duidelijk herkenbaar zijn aan bijgaand label.

Tot slot willen wij u graag laten weten dat u op zaterdag 8 en zondag 9 april gezellig kunt Paasshoppen in het centrum van Cuijk.

Wij ontvangen u graag als klant vanaf woensdag 4 april 9 uur in onze vernieuwde winkel. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.
Eerder uitgegeven of gewonnen kortingsbonnen van PLUGRO blijven gewoon inwisselbaar bij MarcSport.
Met vriendelijke groet, Marc van Hees en zijn team

Molenstraat 42
5431 BX Cuijk
0485 744015
E info@marcsport.nl I www.marcsport.nl