20 Tenniskids tijdens Indian Wells in Groesbeek

De 1e Tenniskids wedstrijden zijn op zondag 19 maart weer van start gegaan! Tennisvereniging Groesbeek heeft maar liefs 4 teams: 1 rood team en 3 oranje teams. Zondag moest Oranje 1  ’thuis’ spelen, de overige teams speelden ‘uit’.
Er waren ca. 20 kinderen van 4 verenigingen uit de regio en er is sportief en fanatiek getennist. Gelukkig bleef het droog!Elke speeldag van Tenniskids,  staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Deze keer was het thema Indian Wells.

Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Op zondag 2 april speelt het het andere oranje 1 team ’thuis’. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. De wedstrijden gaan rond 9.30 uur van start.