2e Regionale Dubbeltoernooi Groesbeek 2016

Hallo Tennisvrienden,

Zin om in februari weer een gezellig en sportief toernooi te tennissen? Dat komt goed uit!

Tennisvereniging Groesbeek organiseert namelijk vanaf 19 tot en met 28 februari het:
2e Regionale Dubbeltoernooi Groesbeek 2016

Vorig jaar was je natuurlijk nog in een diepe winterslaap en heb je van anderen moeten horen dat er een super gezellig en sportief toernooi in Groesbeek heeft plaatsgevonden. We willen je dan ook bij deze wakker schudden, zodat we zeker kunnen stellen dat jullie je op tijd inschrijven. Dit jaar nieuwe ronde en nieuwe kansen voor iedereen.
De winter loopt ten einde, de muren van de hal komen je neus uit, de bank heeft last van doorzitplekken, het gravel wacht nog op de lijnen, maar wij staan te trappelen om te beginnen. Wat is het dan toch fijn om het nieuwe seizoen te starten en de naweeën van de carnaval volledig weg te meppen. Ook dit jaar heeft het toernooi nog geen consequenties voor de KNLTB ranking, ideaal om een keertje een nieuwe dubbelpartner te testen, wees gerust dat blijft onder ons! Ook heerlijk om nieuwe rackets en/of bespanningen te testen.
Over nieuwe bespanningen gesproken, we hebben continu de mogelijkheid om direct een nieuwe bespanning aan te laten brengen, klaar terwijl u wacht en geniet van een drankje of een hapje.
Oja, de dames van de catering zullen dit jaar eerder aanwezig zijn zodat u zo vanuit het werk, vanuit school of vanaf de luie bank zo aan kunt schuiven, om met een voldaan gevoel de baan op te gaan.
Of dat voldane gevoel na de wedstrijd nog aanwezig is ……….?

Denk niet na en schrijf je in via de onderstaande link:
www.toernooi.nl

We zien je snel op ons tennispark, waar we er weer een enorm tennisfeest van gaan maken!

Sportieve groet,

De toernooicommissie:
Patrick
Liza
Jacqueline
Berry
Koen
Rodney
Frank